Nastavite li pregledavati ovu stranicu, prihvaćate upotrebu kolačića kako bismo mogli pružiti statistike posjetitelja, pružiti vam ciljani sadržaj prilagođen vašim interesima i olakšati razmjenu s društvenim mrežama.  Dodatne informacije o kolačićima i njihovim postavkama mogu se pročitati u našim Pravilima o zaštiti privatnosti.

Priče naših članova

Visual

Miljenka Novak Tenšić

Sa TW sam počela 2000, uz stalni posao, ali prije 7 godina odlučila sam posvetiti se isključivo Tupperware-u! Imala sam veliku podršku obitelji i prijatelja i posao iz snova koji me čini sretnom, zadovoljnom i ispunjenom osobom. Slijedili su novi članovi pa sam uskoro postala ponosna voditeljica vrlo uspješne skupine. Tupperware je posao baš za mene, bezbroj mogućnosti, upoznavanje novih ljudi, osvajanje proizvoda, nova prijateljstva , zarada, fleksibilno radno vrijeme i nezaboravna putovanja. Osjećaj pirpadnosti tvrtki kao što je TW je predivan, tvrtki koja cijeni i nagrađuje svaki trud i zalaganje. Danas ne mogu zamisliti život bez Tupperware-a.

Visual

Mihaela Prtenjača

Prije 12 god. bila sam majka malene djevojčice, završavala sam Pravni fakultet i često provodila vrijeme sama u kući, zbog nedostatka vremena, a i novca.
Prijatelj je dogovorio Tupperware party kojeg smo održali kod mene. Tada sam vidjela fotografiju smočnice kakvu je imala moja mama (sa štipaljkama na vrečicama namirnica) i smočnica u kojoj su namirnice bile pohranjene u NOVIM OVALIMA! Pomislila sam i JA ŽELIM OVAKVU SMOĆNICU!
Saznala sam da i ja to mogu raditi, da ću dobiti Tupperware proizvode i da ću zaraditi.
To je to-TUPPERWARE PROIZVODI, IZLASCI IZ KUĆE, ZABAVA I ZARADA...i tako je već 12 god. sa istom strašću prema svemu što mi Tupperware pruža.

Top